2014. november 5.

Felkészülés a fogyókúrára

Még mielőtt belevágnánk a nagy fogyásba, először is érdemes lelkileg, és mentálisan is felkészülni.

Jó, hogy ha a társunk, a család, és a barátok támogatnak. Még is a legfontosabb, hogy belül hozzuk meg a döntést. Döntést arról, hogy hány kilóra szeretnénk lefogyni, és hogy milyenek szeretnénk lenni. 

A barátnőmmel kipróbáltuk,  koplalással viszonylag gyorsan le lehet fogyni, viszont a testünk elgyengült, és úgy mondván össze löttyedtünk, és abszolút nem állt jól.

Most egy olyan fogyásra készülünk, ami tartós. A kívánt testsúly elérése mellett szeretnénk energikusak maradni, és jól is szeretnénk kinézni, és persze boldogok lenni. Hiszen boldogan az igazi. :-)

Erős vágy van bennünk, hogy mind a mellett, hogy jól nézzünk ki, egészségesek is szeretnénk lenni. Ehhez fontos a tudatos táplálkozás, és tudatos testmozgás.

Tudatosan hozzuk meg a döntést arról, hogy mit szeretnénk, és ehhez lelkesedés is társul.

A táplálkozással és a testmozgással kapcsolatban azt találtuk ki, hogy megkezdjük a barátnőm ismerőse által elmondott életmód váltást.

Lélekben felkészülünk, hogy a heti többszöri pizza, csoki, süti, tésztás, cukros ételeket, és italokat lecsökkentjük heti egy napra. Kiválasztunk a hét napból egy olyan napot, amikor megengedjük magunknak, hogy azon a napon dél és délután 3 óra között bármilyen kedvenc ételünket elfogyasszuk, attól függetlenül, hogy az rajta van e a választható táplálékok listáján vagy sem.

Lássunk neki!

Mi a célunk?
Hány kilóra szeretnénk lefogyni, és hogyan szeretnénk kinézni?
Melyik az a nap, amikor megengedjük magunknak, hogy azt együnk, amit megkívánunk?



Nincsenek megjegyzések: